Bollywood acteur Arjun Kapoor geniet van de spotlights

arjun kapoorBollywood acteur Arjun Kapoor zegt dat hij graag in de schijnwerpers staat en met volle teugen geniet van de spotlights. De 30-jarige zoon van producent-regisseur Boney Kapoor zegt dat hij geen hekel heeft aan de aandacht die een beroemdheid krijgt.

“Ik heb hard gewerkt voor deze aandacht en als ik er bang van wordt dan heeft het geen zin. De artiesten die claimen dat ze niet van deze aandacht houden liegen. In ons vak werk je hard voor die liefde en adoratie en wanneer je zegt dat het je niet bevalt dan is je werk niet zinvol”, aldus Arjun.

Arjun voegt toe dat hij het leuk vindt om in contact te komen met zijn fans. “Ik houd ervan om fans te ontmoeten en te spreken. Ik weet hoe ik ermee om moet gaan. Sommige mensen kunnen er misschien niet tegen of weten niet hoe ze er mee om moeten gaan. Misschien dat ze er daarom niet genieten van de aandacht. Ik houd van de aandacht en mijn contact met fans.”

Behalve dat hij nu continue in de schijnwerpers staat is er niets verandert voor de acteur. Nou ja…misschien toch een klein dingetje. “De wereld is niet veranderd voor mij….behalve dat ik nu alleen wel een beetje beter moet opletten wanneer ik uit ga.”

Arjun begint binnenkort met de opnames van zijn nieuwste film waarin hij de hoofdrol speelt met Kareena Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.