Imran Khan: “Ik heb Bollywood sterren afgewezen”

ImranKhan

De populaire zanger Imran Khan was vorige week bij FunX radio. Hij vertelde daar dat hij een soundtrack maakte voor een Bollywood film. Maar de komende tijd zal je geen Shahrukh Khan of Akshay Kumar op zijn albums terughoren. Hij wees de wereldsterren uit Bollywood namelijk af, omdat hij hun aanbod niet goed genoeg vond. Daarna besloten een paar sterren hem zelfs te boycotten, zei de populaire zanger uit Den Haag tegen FunX.

Wie wel oog voor hem had, was de Bollywood-familie Kapoor: “Zij kwamen naar mijn studio in Den Haag en vroegen mij wat ik wilde. Ik zei: “Stop mij in de videoclip, geef mij wat credit en geef mij een goede amount, dan maak ik een liedje voor jullie. Zo kwam Let’s Celebrate tot stand”:

De ster van Imran Khan, Hagenaar met Pakistaanse roots, is al jaren rijzende. Hij is niet alleen populair in Nederland maar ook in Engeland en Suriname. Voor zijn laatste single ‘Imaginary’ vloog Khan naar Los Angeles om de videoclip op te nemen. Vorig jaar nam Khan nog een single op met Mr. Probz. De zanger treedt dit weekend (vrijdagavond) op tijdens het Milan Summer Festival in het Zuiderpark.

Bekijk het interview met FunX:

5 REACTIES

  1. Stoer hoor imran, mensen krijgen het te gauw hoog in hun bol als ze beetje popi aan het worden zijn, top halen is easy, maar de top behouden onderschatten meeste, zijn er niet veel, vooral in deze tijd die het lang uithouden dus zou maar gewoon normaal doen en die attitude vooral ergens ver weg in je broekzak stoppen, loser

  2. ook eens met Sangeeta , je hebt nog lange weg te gaan ching boy komt net kijken en gelijk kapsones dat je op de milan tomaat en schoenen toe geworpen krijgt in bollywood clip verschijnen en 2 , 3 landjes die je kennen denkt gelijk denk je dat je legende bent tfoe

  3. Haha net ff naar de nummer geluisterd,wat een aanfluiting.
    Probeer niet te doen als een neger,want dat ben je niet.
    Jij bent nog geen scheet waard van de bollywood sterren.
    Ga je aandacht lekker ergens anders zoeken.

  4. Mooie clip naar internationale standaard. Goed gelukte crossover. Verder vind ik hem zeer professioneel in zijn keuzes welke opdrachten hij wel en niet doet. Dit geeft aan dat hij een scherpe focus heeft, hoe hoe hij zijn doelen wil bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.