Parineeti Chopra is slanker en fitter

parineeti Chopra2Bollywood actrice Parineeti Chopra werd vorig jaar erg onzeker over haar lichaam. Parineeti is altijd geprezen vanwege haar energie en acteertalent, maar op internet werd ook flink commentaar geleverd op haar figuur. Dat niet alleen, ze bekritiseerde zichzelf keer op keer wanneer ze een van haar films bekeek.

“Iedereen wil er goed uitzien, slanker en fitter. Ik wil dat mijn kleren goed zitten. En niemand houdt ervan om naar een dikke actrice te kijken.”

De laatste maanden heeft Parineeti flink aan zichzelf gewerkt om haar doel te bereiken en dat was te zien toen ze recent voor een awardshow op de rode loper liep. Ze zag er slanker en energieker uit.

“Ik heb veel gewicht verloren en voel mij beter en fitter. Eerder voelde ik mij niet alleen ongezond, maar ik zag er ook ongezond uit. Dus ik besloot dat te veranderen. Ik was vorig jaar zo druk met opnames dat ik geen tijd had om aan mezelf te werken. Ik heb mezelf verwaarloosd, maar nu ik het resultaat zie beloof ik tijd vrij te maken om voor mezelf te zorgen.”

De actrice gaat niet naar de sportschool, maar beoefent martial arts om fit te blijven. “Ik ben geen persoon voor de sportschool. Ik verveel me dan. Ik beoefen een vorm van Kerala martial arts genaamd Kalaripayattu. Dat doe ik iedere dag een uur lang. Het maakt mij flexibeler, sterk en heeft mijn uithoudingsvermogen flink verbeterd.”

Uiteraard volgt de actrice ook een streng dieet. “Ik lette nooit goed op wat ik at en eigenlijk alles was verkeerd. Nu heb ik een balans gecreëerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.