Ajay Devgn en SRK uit eten in Bulgarije

Ajay Devgn SRKDit is interessant want dit verwacht je niet en zal je überhaupt niet snel zien: Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Ajay Devgn uit eten…en dat in Bulgarije.

Beide acteurs waren in Bulgarije voor de opnames van hun aankomende films. Het nieuws dat de twee acteurs samenkomen voor een diner is interessant, omdat zij nooit beste maatjes zijn geweest. Ajay bevestigde het nieuws en zei dat het een gezellige avond was.

“Ja, we zijn inderdaad uit eten geweest. Het was niet gepland. We gingen zitten, hadden een leuk gesprek onder het genot van een goede maaltijd. Je moet je niet vasthouden aan het verleden. Hoe ouder we worden, hoe meer we groeien en mentaal rijper worden. Het was gezellig en we hadden een goed gesprek.”

Hij voegt toe dat ze inderdaad nooit beste vrienden zijn geweest. “We zijn inderdaad geen goede vrienden, maar dat kan ook niet want wij spreken elkaar nauwelijks. Wanneer we elkaar spreken is het gewoon heel normaal, casual. Wij zijn collega’s. Het is een normale band.”

Ook de ruzie tussen hen was gecreëerd door de media. “De ‘ruzie’ tussen ons was overhyped…het was iets waar de media over bleef schrijven. Wij hadden geen probleem met elkaar.”

Of ze ooit samen in een film te zien zullen zijn durft Ajay niet te zeggen. “Dat weet ik echt niet. Als het een goed script is, waarom niet? Ik heb geen probleem om samen met anderen te werken, zolang ik maar blij ben met mijn rol in de film.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.