Shraddha Kapoor niet benaderd voor Ram-Lakhan remake

Shraddha-KapoorBollywood actrice Shraddha Kapoor ontkent de geruchten dat zij is benaderd voor de vrouwelijke hoofdrol in de remake van de film Ram Lakhan.

“Het is niet waar. Ik ben niet in gesprek met de producenten voor deze film. Niemand heeft mij benaderd.” Ze voegt toe dat ze wel hoopt om in de nabije toekomst een film te mogen doen met Dharma Productions.

Sinds de aankondiging van de remake van deze klassieker wordt er flink gespeculeerd over de cast. Hoewel Karan Johar erg gesteld is zijn ‘Students of the Year’ cast, Sidharth Malhotra en Varun Dhawan, zien filmliefhebbers liever Ranveer Singh en Arjun Kapoor in de rollen van Anil Kapoor en Jackie Shroff.

Shraddha Kapoor werkt momenteel aan Rock on 2 en de remake van Salman Khan’s Baaghi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.