Tiger Shroff is geen tweede Hrithik Roshan

Tiger-ShroffBollywood acteur Tiger Shroff mag dan misschien pas een film oud zijn, maar de jonge acteur wordt nu al vergeleken met superster Hrithik Roshan. De vergelijking wordt gemaakt vanwege zijn flexibiliteit en killer dancemoves. Hoewel de acteur de vergelijking niet erg vindt, is hij er ook niet erg comfortabel mee. Hij ziet Hrithik namelijk als de ‘God van alles’.

Tiger zegt dat er geen kwestie is van een vergelijking. “Het is een ongelooflijk groot compliment, maar geloof mij…Hrithik is de God van Alles.”

Tiger stapt binnenkort in de voetsporen van zijn inspiratie door Bollywood nog een superhero te geven. “Het is een superhero film, maar geloof mij… het is niet dezelfde soort Superhero. Het kostuum dat erbij hoort is echter wel indrukwekkend te noemen”, aldus Tiger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.