Chauffeur Hema Malini gearresteerd

HemaMaliniDe chauffeur van Bollywoodactrice en politicus Hema Malini, Mahesh Thakur, is gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van het overtreden van de toegestane snelheid, gevaarlijk en nalatig rijgedrag en dood door schuld.

De Mercedes van Hema Malini botste donderdagavond vol op een Alto op de snelweg richting Jaipur. De Alto was volledig total loss.

In de Alto waren vijf inzittenden – twee vrouwen, twee kinderen en een man. Een van de kinderen, een 2-jarige meisje, overleed ter plekke en de andere vier zijn in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht.

“Ik rijd altijd veilig. Ik trapte keihard op de remmen, want die andere auto kwam uit het niets. Er is een remspoor te zien. Ik kon het ongeluk helaas niet voorkomen”, aldus Mahesh tegen de media voordat hij door de politie werd meegenomen.

“Ik nam een bocht en voor ik het wist werd mijn auto geramd door een andere auto… ik weet niet meer wat daarna is gebeurd”, aldus Harsh Khandelwal, de bestuurder van de Alto.

Een familielid is van mening dat de overheid moet zorgen voor een schadevergoeding. “De prioriteit ligt bij het herstel van mijn familie, maar de overheid is verplicht om een schadevergoeding te verstrekken. Het zal 6 tot 8 maanden duren voordat Harsh volledig is hersteld en hij is de enige die werkt”, aldus Rajiv Gupta.

1 REACTIE

  1. Het spijt mij dat ik het moet gaan zeggen wat de India regering moet gaan doen, heel veel mensen in India zijn corrupt zeg de politie en er zijn geen behoorlijke verkeerds regels in India. Auto mobiel rijden zonder behoorlijke verlichting fietser, tuk tuk,kris kras door de stad. de regering moet zijn verantwoording nemen om dit goed te laten verlopen dan hoop ik dat er minder aanrijdingen zullen gebeuren en de maximale snelheid in de bebouwde kom aanpassen. Mensen die een rijbewijs nodig hebben moet de overheid opletten want er zijn mensen die goed bevriend zijn met mensen van de overheid die krijgen zo hun rijbewijs zonder examen af te leggen. De regering moet hieraan serieus hierna kijken en op letten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.