De trouwkaart van Bollywood acteur Shahid Kapoor

ShahidKapoorWeddingCardDit is de trouwkaart van Bollywood acteur Shahid Kapoor. De kaart is ontworpen door Ravish Kapoor, die tevens dit jaar de uitnodigingen voor IIFA ontwierp.

Ravish ontmoette Shahid tijdens IIFA en daar besloot Shahid dat hij zijn trouwkaart mocht ontwerpen. Shahid was nauw betrokken bij het hele proces, zegt Ravish.

“Shahid was heel erg specifiek over alles, van lettertype tot aan kleur. Hij houdt niet echt van goud en vroeg mij om het gebruik van die kleur minimaal te houden. Daarom hebben wij alleen de namen in een gouden kleur gegoten.”

“Hij was degene die heeft voorgesteld om thee in de doos te plaatsen. Zijn vader is als een connoiseur van de thee, dus we hebben dit ook met hem besproken. Hij is ook degene die zei dat zowel de naam van zijn moeder als stiefmoeder vermeld dienden te worden. Zijn moeder’s naam voorop, gevolgd door die van Supriya en dan de naam van zijn vader.”

“Eerder hadden we ook besloten om een logo te ontwerpen voor op de voorkant. Daar had ik de letter S boven de M geplaatst, maar dat vond hij niet leuk. Hij zei dat de S en M op gelijke hoogte moesten staan of dat de M boven de S moest komen.”

Het huwelijk van Shahid Kapoor en Mira Rajput vindt plaats op 7 juli in het Oberoi Hotel in Gurgaon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.