Bollywood actrice Hema Malini zwaargewond na auto-ongeluk

Hema MaliniBollywood actrice en politicus Hema Malini is gisteravond zwaargewond geraakt tijdens een ongeluk. Ze was onderweg naar Jaipur toen het ongeluk plaatsvond. De 66-jarige politicus werd direct naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht met verwondingen aan haar ogen, rug en benen.

Bij de crash waren twee viertuigen betrokken, de Mercedes van Hema en een Alto. In de Alto waren vijf inzittenden – twee vrouwen, twee kinderen en een man. Een van de kinderen, een 5-jarige meisje, overleed direct en de andere vier zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

“Het ongeluk gebeurde op de snelweg in de buurt van Dausa, zo’n 55 km van Jaipur. Rond 21:00 uur botste het voertuig van Hema Malini vol tegen een andere auto”, aldus politieagent Rajinder Tyagi uit het stadje Dausa.

Volgens de agent lag de fout bij de bestuurder van de Mercedes die met een enorme snelheid reed en daarbij niet goed oplette in het verkeer. Hij voegt toe dat ook de bestuurder van de Alto waarschijnlijk niet goed oplette toen hij probeerde in te voegen op de snelweg. De provincie Rajasthan heeft aangeboden om medische en mentale zorg te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.