Kareena Kapoor noemt Bollywood film Udta Punjab ‘briljant’

Kareena_Kapoor001Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan, die momenteel werkt aan Abhishek Chaubey’s Bollywood film Udta Punjab is zeer enthousiast over de film. Volgens de 34-jarige actrice is deze namelijk niets minder dan briljant te noemen.

“Udta Punjab heeft een briljant verhaal. Het is een van die films waar je als acteur vrij weinig hoeft te doen om je emoties eruit te krijgen. Het verhaal raakt je diep in je hart. Ik was erg geëmotioneerd toen Abhishek het verhaal vertelde. Ik wist meteen dat ik deze film moest tekenen. ”

“Er zijn films die ernaar streven om 150 crores binnen te halen, maar er zijn ook films die herinnerd zullen worden voor het verhaal. Dat is Udta Punjab. Mensen zullen meer praten over de inhoud dan over de verdiensten”, voegt ze toe.

Udta Punjab, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor, Alia Bhatt en Kareena Kapoor, staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.