Sonam Kapoor wil van Bollywood naar Hollywood

sonamkapoor_Bollywood actrice Sonam Kapoor is er helemaal klaar voor om, net als haar vader Anil Kapoor, haar geluk te proberen in Hollywood.

De 30-jarige actrice, die sinds haar debuut in 2007 zowel successen als flops heeft gekend, zegt dat ze momenteel auditie doet voor een aantal internationale projecten, maar deze alleen zal onthullen en bespreken wanneer het contract is getekend.

“Ik ben bezig met audities voor een paar internationale projecten. Ik kan er echter alleen over praten wanneer wordt bevestigd dat ik de rol heb.”

Sonam, die haar debuut maakte met Sanjay Leela Bhansali’s Saawariya, zegt dat ze zelfs in Bollywood audities moest doen en dat ze hard heeft moeten werken om te bereiken wat ze tot nu toe heeft bereikt.

“Ik ben geboren met een gouden lepel, maar ik heb hard moeten werken in de filmindustrie. Ik heb ook audities moeten doen en dat is hoe ik mijn eerste film heb gekregen. Ik heb hard moeten werken om mijn carrière vorm te geven.”

Sonam werkt momenteel aan de biopic Neerja. De film is geregisseerd door Ram Madhava en vertelt het verhaal van de stewardess Neerja die haar eigen leven opofferde om het leven van passagiers te redden toen in september 1986 een vliegtuig werd gekaapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.