Manoj Bajpayee gelooft in voordelen gezonde levensstijl

manojbajpayeeBollywood acteur Manoj Bajpayee, die voor het laatst op het witte doek te zien was in de Bollywood film Tevar, gelooft in de voordelen van een gezonde levensstijl. Volgens hem is fitness meer dan alleen het bouwen van een gespierd lichaam.

“Ik geloof er heilig in dat men altijd moet streven naar manieren om gezonder te leven. Voor mij betekent fitness niet het bouwen van een gespierd lichaam, maar meer het uitvoeren van dagelijkse oefeningen en zorgen dat je de juiste voeding binnenkrijgt zodat je gezond bent en blijft”, aldus de 46-jarige acteur.

De acteur zorgt er altijd voor dat zijn gezondheid op nummer een staat. Daarom is hij dagelijks te vinden in de sportschool. Daarnaast is hij recent begonnen met yoga om mentale rust en lichamelijke balans te vinden.

“Ik ben absoluut niet iemand die uren in de sportschool kan doorbrengen, maar ik geloof er wel in dat het nodig is om er een gezonde levensstijl op na te houden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.