“SRK en ik hebben een paar toffe scenes”

rohit-shetty-and-varun-dhawanBollywood acteur Varun Dhawan geniet momenteel van het grote succes van zijn nieuwste film ABCD 2, die sinds vrijdag wereldwijd in de bioscopen draait. En dat is niet de enige reden voor hem om lachend wakker te worden. Binnenkort staat hij namelijk voor de camera oog in oog met Shah Rukh Khan. En hij kan niet wachten!

“We zijn druk bezig met Dilwale, maar ik heb nog geen scenes gehad met Shah Rukh Sir. Ik ken hem natuurlijk al langer… maar hij is een geweldige acteur en ik kan niet wachten om te beginnen aan mijn scenes met hem! We hebben namelijk een aantal toffe scenes samen… vol met emotie, maar ook komedie. Ik kijk er echt naar uit”, aldus een zeer enthousiaste Varun.

Over Dilwale heeft Varun maar een ding te zeggen. “De film bevat alle elementen die je wilt zien in een film. Het publiek zal er echt van genieten.”

Dilwale, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Kajol, Varun Dhawan, Johnny Lever, Vinod Khanna en Kriti Sanon, is geregisseerd door Rohit Shetty en staat gepland voor een release op 18 december.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.