Kangana Ranaut klaagt makers I Love NY aan

KanganaKangana Ranaut doet er alles aan om de release van de Bollywood film I Love NY te stoppen. De film, die al sinds enkele jaren in de koelkast staat, staat nu gepland voor een release op 3 juli. Kangana beweert dat de makers van de film alleen maar willen meeliften op haar recente succes.

Haar advocaat heeft de makers benaderd en verzocht om de film niet uit te brengen. “Het is erg jammer dat T-series, zonder mijn cliënt te informeren over de stand van zaken, heeft besloten om de film I Love NY toch uit te brengen. Zes jaar geleden werd besloten dat de film niet voldeed aan de standaarden en commercieel gezien was het onrendabel om de film uit te brengen. Mijn cliënt is ingelicht dat de film nooit zal worden uitgebracht.”

“Het is duidelijk dat T-series nu probeert mee te liften op het recente succes van mijn cliënt. Het is hun morele plicht om mijn cliënt op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Ze hebben haar tevens niet benaderd om te film te promoten”, aldus Kangana’s advocaat Rizwan Siddiquee.

“Behalve dat, hun handelen zorgt voor een schending van vertrouwen. Dit zou de naam en imago van mijn cliënt niet ten goede komen. Wij hebben T-series gevraagd om de release van de film te stoppen, zoals mondeling is beloofd aan mijn cliënt.”

Wordt vervolgd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.