Tiger Shroff in een relatie?

Tiger DishaEr deden geruchten de ronde dat Bollywood acteur Tiger Shroff een relatie zou hebben met zijn eerste co-star Kriti Sanon… en de manier waarop de twee debutanten van Heropanti met elkaar omgingen kon je er eigenlijk als buitenstaander niets anders over denken. Maar Kriti Sanon is vrijgezel en het ziet er naar uit dat Tiger Shroff dat niet is.

De getalenteerde acteur heeft schijnbaar een relatie met Disha Patani. Disha en Tiger worden regelmatig samen gespot in restaurants in Mumbai. Ze blijken zelfs te trainen bij dezelfde sportschool.

Een ander interessant feit is dat Disha de hoofdrol zou spelen in de film Baaghi, samen met Tiger. Op het laatste moment werd zij vervangen door Shraddha Kapoor. Ze zou tevens eerder de films No Sex Please en Vanity Fair, van ondermeer Karan Johar en Ekta Kapoor, hebben getekend. Maar helaas zijn beide projecten in de ijskast verdwenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.