Ranbir Kapoor is een moederskindje

Ranbir-Neetu-RishiTerwijl Bollywood acteur Ranbir Kapoor niet graag spreekt over zijn privé-leven, is hij echter wel altijd bereid om te praten over zijn ouders en dan in het bijzonder zijn moeder Neetu Singh.

“Een moeder is altijd onze eerste liefde, en onze laatste liefde en er is geen betere relatie dan een tussen kind en moeder. We worden wat we worden vanwege onze moeder. En ik hoop mijn moeder altijd te zien lachen en haar tevreden kan houden en ervoor kan zorgen dat ze geniet van haar leven. Dat is mijn topprioriteit.”

Ranbir, zoon van Bollywood acteurs Rishi Kapoor en Neetu Singh, geeft toe dat hij altijd een moederskindje is geweest en dat zijn relatie met zijn moeder beter is dan met zijn vader.

“Mijn vader had altijd een druk leven en de aard van zijn persoonlijkheid matcht niet met mijn temperament. Daarom hebben we ook geen vriendschappelijke relatie, maar ik ben dankbaar voor zijn energie. Hij is mijn reality-check en iemand die ik graag trots maak.”

“Hij is niet gemakkelijk te verleiden en zegt wat te zeggen heeft. Het is een relatie die ik respecteer. Ik hoop dat ik hem trots kan maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.