Kangana Ranaut wil makers I Love NY aanklagen

0

KanganaDe romantische komedie I Love NY, met in de hoofdrollen Kangana Ranaut en Sunny Deol, staat gepland voor een release op 3 juli. De Bollywood film is geproduceerd door T-series en geregisseerd door Radhika Rao en Vinay Sapru en de officiële releasedatum van de film was 30 december 2013.

Kangana reageerde geschokt op het nieuws van de release sinds Bhushan Kumar, de eigenaar van T-series, haar persoonlijk had geïnformeerd dat de film niet zal worden uitgebracht omdat het product kwalitatief gezien niet goed genoeg zou zijn. En nu is ineens de releasedatum aangekondigd.

Kangana is woedend dat T-series heeft besloten om de film uit te brengen. Dat niet alleen. Kangana heeft de trailer van de film niet gezien en is niet gevraagd om de film te promoten. Het lijkt erop dat T-series hoopt mee te rijden op het recente succes van Kangana als ‘merk.

Wanneer er geen oplossing of verklaring komt vanuit de makers, is Kangana bereid om juridische stappen te ondernemen tegen de makers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.