Gaan Deepika en Ranveer zich verloven?

ranveer-deepikaWel, niet, wel, niet – De relatie tussen Bollywood actrice Deepika Padukone en Bollywood acteur Ranveer Singh is er een waar veel over wordt gespeculeerd. Maar nu lijkt het koppel comfortabel met hun relatie, want er wordt nagedacht over de volgende stap. Volgens de laatste geruchten gaat het stel zich verloven in februari 2016.

Dat Deepika helemaal gek is op Ranveer en vice versa, daar is geen twijfel over mogelijk. Beide hebben de goedkeuring van hun ouders en Ranveer hintte in een recent interview naar een huwelijk.

“Ik word binnenkort 30 en begin wel te piekeren over bepaalde dingen. Eerder had ik een andere kijk op relaties, het huwelijk en gezin. Maar ik ben nu volwassener. Eerder voelde ik mij ongemakkelijk bij het idee van een huwelijk, omdat mensen zo snel scheiden vandaag de dag…teveel mensen die dezelfde dromen najagen…ik geloofde sterk dat dit lag aan het feit dat we leven in Kalyug. Ik geloofde echt dat mensen single veel gelukkiger zouden zijn en dat een huwelijk overbodig is.Maar nu geloof ik in het huwelijk en in monogamie. Ik geloof nu dat het beste dat je kunt worden is een eervolle familieman.”

Hoewel Ranveer en Deepika hun relatie nooit hebben toegegeven was het ook zeker geen geheim. De twee acteurs werden vaak samen gespot in restaurants, bij elkaar thuis en op vakantie en de manier waarop beide naar elkaar kijken spreekt boekdelen.

Niets is zeker, maar waar rook is, is vuur.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.