Kangana Ranaut vervangt Kareena Kapoor?

0

KanganaDe ex van Bollywood actrice Kareena Kapoor, Shahid Kapoor, en haar huidige man Saif Ali Khan hebben allebei getekend voor de nieuwe Bollywood film van regisseur Vishal Bharadwaj.

Het was de bedoeling dat Kareena Kapoor de vrouwelijke hoofdrol op zich zou nemen, maar volgens de laatste geruchten heeft zij besloten om uit het project te stappen. Werd het Kareena misschien te heet onder de voeten met zowel haar man als haar ex op een set? We zullen het niet weten.

Het lijkt er nu op dat de rol naar Kangana Ranaut is gegaan. De actrice die sinds Queen wordt overspoeld met projecten heeft gesproken met de regisseur die erg onder de indruk was van deze veelzijdige actrice.

Het zal interessant zijn om dit trio op het witte doek te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.