Arjun Kapoor en Ranveer Singh presenteren IIFA 2015

ArjunRanveerKomend weekend worden de International Indian Film Academy Awards(IIFA) weer uitgereikt. De IIFA, ook wel de Oscar van Bollywood genoemd, is een Indiase filmprijs die jaarlijks wordt uitreikt door de International Indian Film Academy. De show vindt dit jaar van 5- 7 juni plaats in Kuala Lumpur (Maleisië). Acteurs Arjun Kapoor en Ranveer Singh presenteren de uitreiking!

Arjun is dolenthousiast over de samenwerking met Ranveer. De 29-jarige acteur werkte eerder met hem samen in de film Gunday en hun on-screen ‘bromance’ werd omhelsd door het publiek.

Arjun zegt dat hij ontzettend goed kan opschieten met Ranveer en blij is dat het publiek dit ziet en waardeert.

“Je kunt niet werken aan de zogenaamde termen als ‘bromance’, vriendschap en dergelijke. Die dingen voel je en het gebeurt gewoon. Wat dat betreft hebben wij het geluk dat wij zeer goed met elkaar kunnen opschieten.”

“Wij begrijpen elkaar en dat helpt om een betere prestatie neer te zetten. We hebben hier nooit bewust over nagedacht en gaan dat ook niet doen voor IIFA. We hopen dat onze ‘bromance’ het publiek zal entertainen”, voegt hij toe.

“Ik ben erg enthousiast, want als entertainer zoek je naar diverse platformen om mensen te vermaken. Ik denk dat IIFA het beste platform heeft om een wereldwijd publiek te bereiken, onze filmindustrie te vertegenwoordigen en het publiek te laten genieten van een geweldige show.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.