Esha Gupta in relatie met Punit Malhotra?

Esha Gupta Punit MalhotaBollywood actrice Esha Gupta ziet er niet alleen goed uit, maar is ook een zeer charmante dame met een zorgeloze houding. Het is dan ook geen verrassing dat de actrice er veel bewonderaars op na houdt. En het lijkt erop dat ze een van deze bewonderaars wel eens beter wilt leren kennen.

Het gaat om regisseur Punit Malhotra. Hij is bekend van de films I Hate Luv Storys en Gori Tere Pyar Mein. En mocht je het zijn vergeten, Esha was te zien in de videoclip van Dhat Teri Ki Main uit de film Gori Tere Pyar Mein. Het stel werd op de set zelfs geplaagd, omdat ze zo warm en vriendelijk met elkaar om gingen. En blijkbaar heeft dat ‘pesten’ ergens toe geleid, want na de opnames zijn de twee samen diverse keren gespot in restaurants.

Wat vinden jullie van dit nieuwe Bollywoodkoppel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.