Dansen was niet makkelijk voor Shraddha Kapoor

Shraddha-KapoorWanneer je de promos van de film ABCD 2 bekijkt valt het misschien niet op, maar voor Bollywood actrice Shraddha Kapoor was het geen makkelijke taak om te dansen met haar co-acteur Varun Dhawan, choreograaf en regisseur Remo D’Souza en de rest van de cast bestaande uit dansers.

De 26-jarige actrice is getrainde danser en ze vond de film daarom ook een enorme uitdaging.

“Om het te laten lijken alsof ik deel uit maak van het team was moeilijk voor mij. Het was niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een zware mentale. Ik heb nooit gedanst op het hoge niveau zoals Varun en de rest van de cast…sterker nog ik heb nog nooit gedanst in mijn films en opeens kreeg ik het aanbod voor deze film. Als ik de tijd terug kon draaien, had ik meer tijd gevraagd voor de voorbereiding.”

ABCD 2, met in de hoofdrollen Varun Dhawan, Shradxha Kapoor, Dharmesh Yelande, Lauren Gottlieb, Raghav Juyal, Punit Pathak, staat gepland voor een release op 19 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.