Teaser Bajrangi Bhaijaan ontvangt overweldigende feedback

SalmanBollywood acteur Salman Khan en zijn team toonden onlangs de eerste teaser van zijn nieuwe film Bajrangi Bhaijaan aan enkele vrienden van de filmindustrie, waaronder zijn vrienden Aditya Chopra en Sajid Nadiadwala. Omdat het Salman’s eerste eigen productie is, was hij wat nerveus en had hij behoefte aan een echte mening.

De acteur heeft nauwe banden met beide producenten en hij vertrouwt op hun oordeel. Maar hij heeft nergens voor te vrezen, want de reacties op zijn nieuwe film waren overweldigend. Beide producenten en zijn vrienden waren laaiend enthousiast over de teaser en de manier waarop de film is gemaakt.

De eerste look van de film werd gisteren op Twitter onthuld door Shah Rukh Khan. De teaser verschijnt binnenkort. “De feedback op de teaser was geweldig. Salman wil zijn fans verrassen door de teaser onverwacht te posten. Er komt geen aankondiging”, aldus een woordvoerder van Salman Khan Films.

Vorig jaar gaf Salman Khan het publiek een ‘Kick’ met Eid en dit jaar hoopt hij op hetzelfde resultaat met zijn film Bajrangi Bhaijaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.