Neha Sharma in Hera Pheri 3

John Abraham Neha SharmaBollywood actrice Neha Sharma bevestigt het nieuws dat ze nu deel uitmaakt van de film Hera Pheri 3. In de film vormt ze een romantisch koppel met John Abraham.

“Hera Pheri is een van mijn meest favoriete films aller tijden. Ik ben superenthousiast over deze franchise en het feit dat ik ga samenwerken met John Abraham, wiens werk ik altijd heb bewonderd”, aldus Neha.

Neva maakte haar Bollywooddebuut met de film Crook: It’s Good to be Bad tegenover Eraan Hashmi. Ze was voor het laatst te zien in de film Youngistaan uit 2014.

De actrice is bekend met het genre van komedie en deed eerder drie films in die genre, namelijk Kyaa Super Kool Hain Hum, Jayantabhai Ki Luv Story en Yamla Pagla Deewana 2.

Hera Pheri 3 ziet naast John Abraham en Neha Sharma ook Kay Kay Menon, Suniel Shetty, Abhishek Bachchan en Paresh Rawal in de hoofdrollen. Het eerste deel was geregisseerd door Priyadarshan. Deel 2 werd geregisseerd door Neeraj Vora en hij neemt ook de regie van het derde deel op zich.

De film staat gepland voor een release in december 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.