Aaradhya Bachchan vindt paparazzi niet erg

Aishwarya Rai BachchanAaradhya Bachchan is, net als Suri Cruise, al een beroemdheid vanaf de dag dat ze werd geboren.

Ze behoort tot de fameuze Bachchan-familie en de roddelbladen hebben hun ogen allemaal gericht op de kleine ‘prinses’. Daardoor voelt de aandacht van de paparazzi en het constante geflash van camera’s voor haar aan als normaal. Dat zegt Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan tijdens een interview in Cannes.

“Iedere keer dat wij uit huis stappen of op een luchthaven arriveren worden we constant omgeven door camera’s. Voor haar is dit normaal, want ze heeft niet anders gezien. De moeder in mij zegt dat ik haar moet beschermen…media willen foto’s en korte interviews…dus ik ben wel beschermend. Het is heel natuurlijk. Maar haar hoor je niet klagen.”

Ze groeit er mee op en dit kan wel eens een voorbereiding zijn voor de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.