Farhan Akhtar dient klacht in tegen Saif Ali Khan

Saif-Ali-Khan-1Het productiebedrijf van Farhan Akhtar en Ritesh Sidhwani, Excel Entertainment, gaf in 2001 een nieuwe impuls aan de carrière van Bollywood acteur Saif Ali Khan.

De acteur ging destijds door een moeilijke periode, maar Dil Chahta Hai bleek het keerpunt in zijn leven te zijn en de film die ervoor zorgde dat zijn carrière naar een hoger niveau werd getild. Momenteel behoort Saif tot een van de succesvolste en meeste gewilde acteurs in Bollywood. Maar dat brengt ook problemen met zich mee.

Saif Ali Khan zou namelijk de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Reema Kagti. Hij had zelfs het contract ondertekend en een aanbetaling ontvangen. Maar recent liet hij het team weten dat hij de film toch liever niet doet. De acteur heeft echter de aanbetaling niet terugbetaald. Nadat het productiebedrijf hem herhaaldelijk heeft gevraagd naar de aanbetaling en hij niet reageerde op de berichten besloten zij om een aanklacht in te dienen bij de Vereniging van Motion Pictures en Televisie Producenten.

Volgens de laatste berichten hebben de twee partijen elkaar nu gesproken en hopen dat dit onderling kan worden opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.