Salman Khan terug naar Kashmir voor opnames

salman-bodyguard-wallpaperDe afgelopen dagen waren heftig voor zowel Salman Khan als miljoenen van zijn fans wereldwijd. De acteur werd vorige week woensdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor roekeloos rijgedrag waarbij vier gewonden vielen en een dode.

Salman Khan ging in hoger beroep en is momenteel op borgtocht vrij in afwachting van zijn volgende hoorzitting, welke in juli zal plaatsvinden.

Nu de 49-jarige acteur op borgtocht vrij is kan hij weer beginnen aan de opnames van zijn twee grote releases dit jaar: Bajrangi Bhaijaan en Prem Ratan Dhan Payo.

De acteur vliegt deze week naar Kashmir om eerst Bajrangi Bhaijaan op te nemen. Het gerucht gaat dat er nog maar tien opnamedagen gepland staan voor deze film. Hierna gaat hij direct door naar de sets van Prem Ratan Dhan Payo, waarvan nog ruim de helft opgenomen moet worden. Regisseur Sooraj Baryatja hoopt alles voor juli te hebben afgerond zodat ook deze film op de geplande releasedatum kan worden uitgebracht.

Als alles goed verloopt kunnen we dit jaar toch nog genieten van twee grote Salman Khan releases.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.