Fawad Khan tekent een deal met YRF?

fawad-khan-newZijn debuut in de Bollywood film Khoobsurat werd positief ontvangen door het publiek en Fawad Khan werd daarmee de nieuwkomer waar vele hoge verwachtingen van zijn.

Op dit moment is hij goed bezig om voet aan de grond te krijgen in Bollywood en we kunnen zeggen dat hij absoluut niet mag klagen. De acteur werkt momenteel aan Battle of Bittora, met in de hoofdrol Sonam Kapoor. Daarnaast heeft Fawad getekend voor de film Kapoor & Sons, met in de hoofdrollen Alia Bhatt en Sidharth Kapoor. Deze twee films zorgde ervoor dat hij er nog een kreeg aangeboden: My Punjabi Nikaah, geproduceerd door Sohail Khan.

Volgens de laatste geruchten heeft de acteur pas getekend voor een drie-film deal met Yash Raj Films. De officiële aankondiging volgt binnenkort. Als we de rest van de geruchten mogen geloven dat wordt zijn eerste Yash Raj Film een romantische drama film.

Deze jongen is goed op weg naar een glansrijke carrière binnen Bollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.