Salman Khan moet vijf jaar de gevangenis in

Salman-zwaaitDe populaire Bollywood acteur Salman Khan moet vijf jaar de gevangenis in wegens het overrijden van vijf zwervers. Daarbij overleefde een man het ongeluk niet. Dat meldt de BBC vandaag. Een rechter in Mumbai oordeelde dat Khan (49) schuldig was aan meervoudige doodslag.

Volgens het OM was de acteur dronken toen hij in 2002 de vijf zwervers, die op de stoep sliepen, aanreed met zijn terreinwagen. Hij reed daarna door, aldus de aanklager. Khan heeft altijd ontkend dat hij indertijd achter het stuur zat.

De immens populaire Bollywood-acteur kon voor tien jaar in de cel verdwijnen. De rechter legde hem echter een kortere straf op. Het is de verwachting dat Khan nog in hoger beroep gaat, maar het is nog niet bekend of de acteur zijn hoger beroep thuis of in de gevangenis moet afwachten.

4 REACTIES

  1. En in hoger beroep wordt hij zeker onschuldig verklaard……. En dan doen ze in bollywood alsof er niks is gebeurd en dan wordt deze moordenaar weer op handen gedragen.

  2. Salman khan heeft het gewoon gedaan. Hij wilt het gewoon niet toegeven en de gevangenis in. Doordat hij zich schuldig voelt doet hij goede dingen denk ik. Op deze manier wilt hij zich beter voelen. Salman khan wordt al jaren door God gestraft voor zijn fouten. Zo heeft hij een nare aandoening aan zijn gezicht waar hij veel pijn aan overhoudt. Hij moet simpelweg gewoon toegeven dat het zijn fout is en zijn straf gewoon uitzitten. Ik bedoel er zijn genoeg acteurs die het publiek kunnen entertainen tot hij terug is.

  3. Ik kan wel snappen waarom Katrina Kaif hem verlaten heeft. Het is een man van bijna 50. Hij heeft een aandoening aan zijn gezicht waardoor hij veel pijn heeft. Hij zit in de gevangenis. Ik bedoel je mag dan wel rijk zijn, maar met wat je gedaan hebt en wat je te wachten staat en wat er op het moment met hem qua gezondheid aan de hand is zou geen enkele vrouw met hem willen zijn. Een vrouw wilt namelijk een toekomst opbouwen met een man en niet met dit soort dingen te maken hebben. Ook al is het krijgen van een aandoening iets wat een ieder kan meemaken.

  4. De Indiase goegemeente heeft de idiote gewoonte om alles wat haar heilig toeschijnt, te adoreren en te vereren. Als het geen klei-/kunststof-poppetjes en T-bone-arme-koeien zijn waarin zij zich een God vergissen, is het een filmster. Salman Khan is volgens lokale begrippen weliswaar een ongekende superheld maar deze HDHD rijke Hindi heeft meer dan eens last van losse handjes waarmee hij mensen die zoals hijzelf gewoon hun werk deden, heeft mishandeld. Een vijf jaar durende verkoeling zou hem goed kunnen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.