Imran Khan maakt vaak ruzie met vrouw

imkhImran Khan spreekt altijd vol lof over zijn vrouw Avantika Malik, maar in een openhartig gesprek onthult de Bollywood acteur dat het stel nogal vaak ruzie heeft. “Avantika maakt mij bozer dan wie dan ook. We ruziën vaak”, aldus Imran. Maar hij benadrukt dat verder alles goed is tussen het stel.

“Maar dat is hoe relaties zijn bedoeld. Ze zijn nooit perfect, maar je blijft omdat de relatie je iets waardevols biedt.”

Hij vertelt verder dat wanneer het om relaties gaat, er geen enkel advies bestaat dat voor iedereen werkt. “Verschillende mensen hebben verschillende manieren om een relatie te laten werken. Je moet uitzoeken wat het beste werkt voor jou en je partner.”

Imran stapte in 2011 in het huwelijksbootje met Avantika. Het stel is nu al 12 jaar samen en nog steeds zeer gelukkig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.