Jonge Bollywood acteurs werken harder aan lichaam

govinda-bigVolgens Govinda is niet alleen het hele proces van filmmaken in Bollywood veranderd, maar ook de manier waarop acteurs zichzelf presenteren.

“Het hele proces van er goed uit moeten zien en werken aan je lichaam is veranderd. Het is veel moeilijker om het juiste lichaam te bereiken en dit in stand te houden. Ze zijn allemaal zeer professioneel in alles en werken hier hard voor. Toch denk ik dat onze generatie iets harder werkte.”

Govinda kijkt zelf niet meer zoveel films, maar een van de recente films die hij erg goed vond is Barfi. “Na vele jaren was Barfi een film die ik echt prachtig vond. Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra en Ileana D’Cruz waren allemaal erg goed. Je ziet duidelijk dat deze drie acteurs heel hard hebben gewerkt.”

Een van zijn grootste successen van de laatste jaren is Partner. Het publiek zou dan ook maar al te graag Salman en Govinda weer samen op het witte doek willen zien. We moeten maar afwachten of dat in de nabije toekomst zal gebeuren.

“Salman bood mij Mahesh Manjrekar’s film Shikshanachi Aai Cha Gho aan. Het onderwerp sprak mij niet aan. Maar mocht hij ooit nog eens met een aanbod komen, een rol als slechterik, dan zal ik zeker niet weigeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.