Bollywoodacteur Salman Khan pleit onschuldig voor rechtbank Jodhpur

Salman-zwaaitBollywoodacteur Salman Khan gaf recent zijn verklaring voor een rechtbank in Jodhpur in de zaak van het neerschieten van bedreigde diersoorten.

Salman wordt beschuldigd van het schieten op herten met een illegaal wapen tijdens de opnames van de film Hum Saath Saath Hain in 1998. Hier was ook Saif Ali Khan bij betrokken. De 49-jarige acteur beweert onschuldig te zijn.

Volgens de aanklager was Salman’s licentie voor het wapen verlopen op 22 september 1998. De licentie was niet vernieuwd. Daarnaast wordt beweerd dat er twee verschillende wapens zijn gebruikt tijdens het stropen. Deze beschuldiging wordt ontkend door de acteur en de verdediging presenteert op 4 mei hun kant van het verhaal. De acteur hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.