Trouwplannen voor Bollywoodacteurs Katrina Kaif en Ranbir Kapoor?

katrina kaifKatrina Kaif en Ranbir Kapoor zijn nu al een paar jaar samen. Ze hebben dit echter nooit officieel bevestigd, maar vakantiefoto’s deden anders vermoeden. Dit jaar zijn ze gaan samenwonen, wat werd bevestigd door Ranbir’s vader Rishi Kapoor.

En ieder jaar duiken er weer geruchten op dat het stel in het huwelijksbootje zal stappen, maar ditmaal zijn de geruchten sterker dan ooit. Bronnen suggereren dat het stel in november zal trouwen. Het stel zou zich tijdens Kerst hebben verloofd en tijdens een recent diner met de hele familie Kapoor was het huwelijk van het stel het gespreksonderwerp van de avond.

Tijdens een evenement werd Katrina opnieuw ondervraagd over haar privé-leven. “Als je een vraag beantwoord, dan moet je 25 andere vragen beantwoorden. Wanneer ik iets zal zeggen en of ik iets wil zeggen…dat is een beslissing die ik en de desbetreffende persoon samen zullen nemen.”

De actrice zei tevens dat wanneer ze in het huwelijksbootje zal stappen, iedereen dit van te voren zal weten. “Wanneer de plannen er zijn dan horen jullie het. Ik vind het niet erg als er die dag een mediacircus ontstaat. Niemand heeft kwade bedoelingen.”

Dit is een duidelijk teken dat ze het feit accepteert dat het niet uitmaakt hoe erg je je privé-leven wilt afschermen, het huwelijk zal toch altijd een publieke aangelegenheid zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.