Trailer van de Bollywoodfilm ABCD 2

Schermafbeelding 2015-04-22 om 10.10.45De eerste trailer van de Bollywood dansfilm ABCD 2 is eindelijk uit. Het vervolg op het succesvolle eerste deel gaat een stapje verder waar het gaat om choreografie en stijl.

De film, met in de hoofdrollen Varun Dhawan, Shraddha Kapoor en Prabhu Deva, is geregisseerd door Remo D’Souza en staat gepland voor een release op 19 juni.

ABCD 2 vertelt het verhaal van een Indiase dansgroep, bestaande uit een variatie van jongens en meisjes die afkomstig zijn uit de achterbuurten van een Mumbai. Het is hun verhaal over de klim naar de top, de plotselinge ondergang en hun heldhaftige poging op zoek naar rechtvaardiging en het terugwinnen van hun verloren glorie en trots.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.