Bollywoodactrice Shraddha Kapoor ontkent relatie met Aditya Roy Kapoor

AdityaShraddhaHet is al jaren een trend in Bollywood om je relatie te ontkennen. Het lijkt wel een laatste redmiddel om nog enigszins iets van privacy over te houden, maar helaas gaat dat niet op voor de meesten.

Ook Bollywoodactrice Shraddha Kapoor probeerde het uit door de relatie tussen haar en Aditya Roy Kapoor te ontkennen en de magische woorden ‘goede vrienden’ te gebruiken. Iedereen in de filmindustrie wist dat er meer aan de hand was dan dat.

Maar ook nu, na de break-up blijft ze het volhouden dat er niets gaande was tussen haar en Aditya. “Ik heb het altijd gezegd en ik zeg het nogmaals. We zijn altijd goede vrienden geweest en dat zullen we ook blijven.”

“We hebben samen een bijzondere ervaring gedeeld tijdens de opnames van Aashiqui 2. Dat geldt overigens niet alleen voor ons, ook ook voor regisseur Mohit Suri. En dat zullen we altijd delen.”

Recent werd de relatie tussen het stel bevestigd door een insider. Ze waren tijdelijk uit elkaar, maar proberen nu de draad weer op te pakken. Aditya en Shraddha werden recent weer samen gespot in het uitgaansleven in Mumbai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.