Bollywoodacteur Shahid Kapoor trouwt in juni

Schermafbeelding 2015-04-08 om 13.20.10Het gonst al enige tijd van de geruchten over het huwelijk tussen de 21-jarige Mira Rajput en Bollywoodacteur Shahid Kapoor.

Shahid bevestigde kort geleden dat hij inderdaad nog dit jaar in het huwelijksbootje zal stappen. Hij gaf aan dat de datum ergens in december zou zijn. Maar het schijnt dat de bruiloft naar voren is geschoven, namelijk naar juni.

“Beide families hebben ingestemd om het huwelijk op 10 juni te laten plaatsvinden. De voorbereidingen zijn al begonnen,” aldus een anonieme bron. Een vriend van de familie zegt echter dat 10 juni tot een van de opties behoort, maar bevestigt dat de voorbereidingen al in volle gang zijn.

Tijdens een evenement eerder vorige maand onthulde Shahid dat de geruchten waar zijn. “Zij is een normaal meisje en ik een normale jongen en zo kijken we er tegenaan. Het is mijn privé-leven en ik wil verder niet in details treden, maar ik ben blij dat ik het mag aankondigen.”

De familie van Shahid en Mira zijn al jaren goede vrienden van elkaar.

2 REACTIES

  1. Niet elke vrouw is een golddiger!!!

    Sometimes things happens so becoz its a part of destination!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.