“Kareena Kapoor brengt mij geluk”

Schermafbeelding 2015-04-05 om 12.32.32Bollywoodacteurs Kareena Kapoor en Akshay Kumar komen weer eens samen in Akshay’s nieuwste Bollywoodfilm Gabbar is back. Recent werd het nummer Teri Meri Kahaani onthuld waar we een glimp krijgen van de magie tussen Akshay en Kareena. Akshay is maar al te blij met haar associatie aan het project, want hij gelooft dat zij hem geluk brengt.

“Bebo (Kareena) is een integraal onderdeel van mijn carrière geweest. We hebben veel films mogen doen en ik hoop dat we er nog veel meer mogen doen. Zij heeft alles wat je zoekt in een Hindi actrice. Kareena weet dat ik haar inzet en deskundigheid altijd waardeer. Ze heeft een bepaalde vriendelijkheid die ze meebrengt binnen de film. Ik weet zeker dat het publiek zal genieten van ons.”

Kareena heeft deze kleine rol aangenomen voor een vriendin. Ze had weliswaar geen gaatje in haar agenda, maar voor vrienden maakt ze altijd tijd vrij. “Relaties zijn altijd belangrijk geweest voor mij en dit lied heb ik gedaan voor een vriendin: Shabinaa Khan. Ik heb een geweldige tijd gehad en de opnames waren erg leuk!”

Gabbar is Back vertelt het verhaal over de gewone man die opstaat tegen corruptie. De film is geproduceerd door Viacom18, Sanjay Leela Bhansali en Shabinaa Khan en staat gepland voor een release op 1 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.