Ranbir Kapoor geeft waarschuwing aan zijn ouders

Schermafbeelding 2015-03-19 om 17.32.32Met Holi kwam Neetu Singh, moeder van Bollywood acteur Ranbir Kapoor, flink in de problemen omdat ze een foto op Twitter plaatste van Ranbir en Deepika met de boodschap Happy Holi. Bollywood media speculeerde er flink op los van Ranbir en Deepika zijn weer bij elkaar tot aan Neetu zou niet blij zijn met Katrina Kaif als schoondochter en deze directe actie zou haar ongenoegen laten zien.

Acteur Rishi Kapoor schoot direct zijn vrouw te hulp en verklaarde dat de media hun fantasie onder controle moest houden en niet teveel moest zien in die foto.

Ranbir schijnt met zijn ouders te hebben gesproken over de effecten van social media. Hij schijnt een waarschuwing te hebben gegeven om geen ‘persoonlijke’ dingen over hem of verwijzingen naar vorige relaties op social media te plaatsen om controverses, geruchten en speculaties te voorkomen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.