“Ik wil niet geassocieerd worden met Bollywood”

AbhishekSharmaRegisseur Abhishek Sharma wilt niet meer geassocieerd worden met het concept Bollywood. “Ik ben blij om te mogen zeggen dat na mijn verplichtingen van 2015, ik mij zal terugtrekken uit het concept van Bollywood.”

Het was een onverwachte en schokkende onthulling van de regisseur van de film Tere Bin Laden. “Het is een makkelijke oplossing…een herinnering voor mensen die hopeloos en depressief zijn en het idee van ‘laten we een film gaan kijken’ zien als de oplossing van elk probleem. Bollywood is het tegenovergestelde van het avondnieuws. Bollywood maakt geen films meer, maar alleen projecten.”

Zijn uitspatting is een gevolg van de grote onzinnige films die we het afgelopen jaar voorgeschoteld hebben gekregen. “Heel veel films hebben niet gewerkt. Het is tijd voor wat zelfreflectie.Het feit dat Hollywood nu meer geld verdiend is iets om over na te denken.”

“Ik trek mezelf alleen terug uit het concept van Bollywood. Dit betekent niet dat ik stop met het maken van films. Ik zal werken buiten de beperkingen die Bollywood stelt. Het is niet waar je werkt, maar wat je doet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.