Zonder make-up de straat op geen probleem voor Bollywood actrice

Shraddha-KapoorBollywood actrice Shraddha Kapoor heeft er geen moeite mee om zonder make-up de straat op te gaan. “Schoonheid is subjectief.” Ze vindt het dus ook geen probleem om zonder make-up op de foto te gaan.

Fotografen hebben mij vaak genoeg gefotografeerd zonder make-up. Ik weet namelijk niet wanneer er fotografen in de buurt zijn en dan zie je foto’s terug. Ik voel mij prima zonder make-up. Ik ben van mening dat je je comfortabel moet voelen in je eigen huid en of je dan make-up op hebt of niet, dat maakt dan verder ook niets uit.

Shraddha kan zich nog goed herinneren toen ze voor het eerst make-up op mocht. “Dat was tijdens een jaarlijks evenement op school. Er was een qawwali optreden waar meisjes allemaal roze lippenstift op mochten en mijn moeder gebruikte deze ook altijd. Ik kon niet wachten tot ik make-up op mocht.”

Shraddha, die haar Bollywoodcarriere begon met films als Teen Patti en Luv Ka The End, maakte pas naam met Aashiqui 2 en Ek Villain. Ze werkt momenteel aan ABCD 2.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.