Wassenbeeld Bollywood actrice Katrina Kaif vrijdag onthuld

katrina kaifNa de wassenbeelden van Bollywood sterren als Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai, Shah Rukh Khan, Salman Khan, Hrithik Roshan, Madhuri Dixit en Kareena Kapoor is het aanstaande vrijdag tijd voor de onthulling van het wassenbeeld van actrice Katrina Kaif.

De actrice kan niet wachten om zichzelf te ontmoeten. “Het is een geweldige eer te worden gevraagd en volgend jaar tussen iconen van de Indiase filmindustrie te mogen staan. Ik kan niet wachten om te beginnen aan deze creatie en mezelf volgend jaar te ontmoeten als wassenbeeld van wax!”

Vorig jaar vroeg het wereldberoemde museum aan het publiek welke ster zij vereeuwigd wilden zien als wassenbeeld. Terwijl Priyanka Chopra en Deepika Padukone ook een grote kans maakten, ging de eer uiteindelijk naar Kaif.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.