Sonam Kapoor: “Deepika Padukone heeft betere carrière”

sonamkapoor_De relatie tussen de Bollywood actrices Sonam Kapoor en Deepika Padukone is niet te omschrijven. Het ene moment zijn ze de beste vrienden en het andere moment vijanden.

De schoonheden creëerden enkele jaren geleden nogal wat opschudding na hun kattige opmerkingen over Ranbir Kapoor in het tv-programma Koffee with Karan. Sindsdien is er ook wat wrijving tussen de twee dames.

Het was in feite Sonam die onnodig vaak domme opmerkingen over Deepika maakte. Deepika bleef stil en gaf liever geen commentaar. Onlangs sprak Sonam opnieuw over haar concurrente en accepteerde zelfs dat Deepika een betere carriere heeft dan zijn.

“Zij doet het veel beter dan ik. Zij sloeg een compleet andere weg in dan ik en levert geweldig werk af. Ik ben blij voor haar en ze verdient het ook. Je ziet een duidelijke groei in haar werk, keuzes en acteren. Ze ziet er beter uit en kleed zich beter. Ze heeft zichzelf verfijnd. Deepika begon als een ruwe diamant en is nu een prachtig. Dat is fascinerend.”

“Mijn carriere ging minder soepel en makkelijk. Ik probeer er ook te komen maar via een andere weg. We begonnen weliswaar op dezelfde weg, maar namen allebei een andere afslag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.