Preity Zinta gevraagd voor Nach Baliye

Preity-Zinta2Bollywoodactrice Preity Zinta is benaderd als jurylid voor het komende seizoen van de dansshow Nach Baliye.

De laatste weken werd flink gespeculeerd over de juryleden. De producenten hebben nu drie namen op hun lijstje.

Naast Preity zijn ook schrijver Chetan Bhagat en choreograaf Marzi Pestonji benaderd. “De show zal enkele veranderingen ondergaan in het format, maar ook in de samenstelling van de jury. Op dit moment zijn er gesprekken gaande met Preity, Chetan en Marzi. We kunnen eigenlijk min of meer bevestigen dat deze drie zijn vastgelegd”, aldus een productiemedewerker.

Marzi was eerder te zien als jurylid tijdens Dance India Dance, terwijl Preity ook al ervaring met tv heeft opgedaan met haar tv-show Up Close & Personal. Voor Chetan Bhagat zal dit een geheel nieuwe ervaring zijn.

Nu de jury bekend is, zijn we eigenlijk wel heel benieuwd naar de koppels die meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.