Sonam weer aan het werk

SonamSonam Kapoor is weer helemaal fit. De Bollywood actrice, die onlangs in het ziekenhuis belandde omdat de Mexicaanse griep bij haar werd geconstateerd, is weer begonnen met de opnames van haar nieuwe Bollywoodfilm Prem Ratan Dhan Payo.

De actrice werd 7 maart ontslagen uit het ziekenhuis, maar moest de dagen erna regelmatig terug voor controle. Afgelopen week vloog ze naar het noorden van India om zich weer bij de club toe te voegen. Cast en crew bevinden zich nu in Udaipur waar Sonam in het Kumbhalgarh Fort werd gespot in een roze-oranje ghagra-choli voor een videoclip. Ook Salman Khan en Anupam Kher waren aanwezig op de set.

Prem Ratan Dhan Payo wordt geregisseerd door Sooraj Barjatya. Naast Salman Khan, Sonam Kapoor en Anupam Kher maken ook Neil Nitin Mukesh, Swara Bhaskar en Armaan Kohli deel uit van de cast.

De film staat gepland voor een release met Diwali.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.