Shraddha en Aditya geven relatie nog een kans

AdityaShraddhaHet nieuws dat Shraddha Kapoor en Aditya Roy Kapur uit elkaar waren kwam vorige maand vrij onverwacht. De twee hebben de relatie nooit erkend en het bleef dus ook angstvallig stil toen het nieuws van de break naar buiten kwam.

Naar verluidt ging het koppel uit elkaar omdat ze een moeilijke periode doormaakten. Aditya had last van stemmingswisselingen en de communicatie tussen de tortelduifjes verliep moeizaam. Aditya wilde meer ruimte en ze besloten uit elkaar te gaan.

Fans waren teleurgesteld, maar het schijnt dat het stel de relatie nog een kans geeft. Het is onduidelijk wat de reden is voor de verandering, maar het is bewonderenswaardig dat ze hebben besloten om het nog een keer aan te kijken voordat ze het compleet afbreken.

Aditya werkt momenteel aan de film Fitoor, terwijl Shraddha druk bezig is met haar rol in de dansfilm ABCD 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.