Sonam is weer thuis

0

sonam-kapoor-styleAnil Kapoor dacht dat zijn dochter Sonam zeker nog een week ter observatie in het ziekenhuis zou worden gehouden, maar Sonam mocht van het weekend naar huis. De actrice is heel blij met dit nieuws.

“Ontslagen! Home Sweet Home!,” plaatste Sonam op Twitter.

De 29-jarige actrice werd tijdens de opnames van Sooraj Barjatya’s film Prem Ratan Dhan Paayo met hoge koorts in het ziekenhuis opgenomen. Daar werd ze gediagnosticeerd met de Mexicaanse griep. Sonam werd direct overgevlogen naar Mumbai voor de behandeling.

De actrice lag een week in het ziekenhuis. Het gaat nu veel beter. Sonam moet zich echter de komende tijd wel regelmatig melden, om te kijken of de behandeling effect heeft gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.