“Ik ben klaar voor een comeback”

Genelia D'SouzaGenelia D’Souza, die na haar huwelijk met Riteish Deshmukh in 2012 niet meer op het witte doek te zien was, zegt dat ze nu klaar is om een comeback te maken in Bollywood. Ze was voor het laatst te zien in een cameo in de film Jai Ho.

De actrice wilt zich volledig storten op haar acteercarrière. “Ik ben eigenlijk nooit echt weggeweest, maar ik heb wel degelijk bewust een pauze ingelast. Ik wil heel graag weer werken en deel uitmaken van een project dat mij gelukkig maakt en het publiek gelukkig maakt. Ik ben klaar voor een comeback.”

Genelia en Riteish Deshmukh werden op 25 november 2014 de trotse ouders van een jongetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.