“Ik ben toch geen Salman Khan”

VidyaBalanHuwelijkVidya Balan maakt zich totaal geen zorgen om lastiggevallen te worden door fans wanner ze een bezoekje brengt aan tempels of andere drukbezochte plaatsen in het land. Waarom? Omdat ze geen Salman Khan is.

Haar fans staan niet voor haar deur te wachten van vroeg in de ochtend tot middernacht tot ze naar buiten komt en foto’s met hen klikt. “Ik hoef mij geen zorgen te maken over grote groepen fans die mij lastigvallen, want ik ben geen Salman Khan. Fans staan niet voor mijn huis te wachten totdat ik naar buiten kom.”

Ze voegt toe dat ze samen met haar man, Siddharth Roy Kapur, een vrij normaal leven leidt zonder sterallures.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.