Randhir Kapoor wil weer gaan regisseren

radhir_640x480Randhir Kapoor, die recent 68 jaar is geworden, koestert al jaren de wens om een goede film te maken. En die wens wordt binnenkort wellicht werkelijkheid.

“Ik heb altijd al een goede film willen maken. En ik hoop dat ik die wens binnenkort mag verwezenlijken”, zegt de acteur in een interview.

In het verleden regisseerde Randhir de films Henna, Dharam Karam en Kal Aaj Aur Kal, maar nu hoopt hij iets eigentijds te maken. Of zijn dochters de hoofdrol zullen spelen is niet bekend. Maar Randhir is supertrots op zijn dochters. “Ik ben dankbaar voor mijn familie en gezin. Een prachtige vrouw en dochters als Karishma en Kareena. Ik voel mij gezegend om hun vader te zijn.”

Hij voegt toe dat hij ook ongelooflijk trots is op zijn neefje, Ranbir Kapoor. “Ik beschouw hem als mijn eigen zoon. Ik ben trots op zijn succes, prestaties en de bewondering en waardering die hij heeft gekregen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.