“Anushka was altijd eerste keus voor NH10”

anushkasharmastoryRegisseur Navdeep Singh, bekend van zijn debuut Manorama Six Feet Under, is terug met een thriller getiteld NH10. Het is een donker en aangrijpend verhaal over verschillende Indias.

“Er bestaan verschillende realiteiten en wanneer die elkaar tegenkomen ontstaan er een strijd.”

NH10 vertelt het verhaal van een jong stel, Meera en Arjun, die een welverdiend weekendje weg hebben gepland. Maar hun roadtrip krijgt een andere wending wanneer zij in gevecht raken met dorpsbewoners.

Navdeep zegt dat Anushka altijd zijn eerste keus is geweest. Het script werd echter ook aangeboden aan andere actrices waaronder Freida Pinto, maar vond haar weg terug naar Anushka.

“Ik weet niet waarom ik dacht aan Anushka. Ze leek mij de juiste persoon voor de rol. Ik wilde iemand die zich makkelijk kwetsbaar kon opstellen, maar ook fysiek sterk kon voorkomen. Die kwaliteiten waren belangrijk en zij paste in mijn plaatje.” Hij voegt toe dat Anushka na het lezen van het script razend enthousiast was en direct aanbood om de film te produceren.

NH10, met in de hoofdrollen Anushka Sharma en Neil Bhoopalam, is geproduceerd door Clean Slate Films, Eros International, Phantom Films en staat gepland voor een release op 6 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.